Buzoianca Livia Bunea și fiica ei, Elena Natalia, vor fi înmormântate în cimitirul central din satul Arediou, din districtul Nicosia. Cheltuielile cu înmormântarea vor fi suportate de statul cipriot, care a pus la dispoziţie şi locul de veci, conform presei locale.

Românca și fiica ei au fost date dispărute cu peste trei ani în urmă, dar abia în luna aprilie a acestui an s-a aflat că fuseseră ucise de un psihopat.

Ele s-au numărat printre victimele criminalului în serie Nikos Metaxas, ofiţer în armată, în vârstă de 35 de ani, alias Orestis, aşa cum se prezenta pe reţelele de socializare.

O valiză în care se afla cadavrul Liviei a fost scoasă de pe fundul unui lac cu apă toxică, de lângă o mină dezafectată, la 28 aprilie 2019. După o săptămână a fost recuperat și corpul neînsuflețit al fetiței.

Una dintre rudele Liviei Bunea din Cipru a cerut ca aceasta şi fiica ei să fie înmormântate în țara de adopție. Slujba de înhumare va avea loc joi, la ora 17.00, la cimitirul central din satul Arediou, din districtul Nicosia.

La funeralii vor fi prezente mama și bunica celor două victime, alături de alte rude și prieteni. Primarul din Arediou, Ioannis Ioannou, a declarat presei că s-a decis în consiliul local să fie dat gratis locul de veci pentru mamă şi fiică, scrie cyprustimes.com

Articolul precedentCel mai ieftin ștrand din țară
Articolul următorVideo Goluri de kinogramă, în finala județeană a Cupei României