Ștrandul din Parcul Tineretului se deschide în weekend. Tarifele sunt neschimbate

Se lucreaza de zor in Parcul Tineretului si se fac ultimele retusuri, dupa ce, bazinele au fost umplute deja cu apa. In weekend, va avea loc deschiderea oficiala a strandului, ca o alternativa mai ieftina pentru buzoienii care nu-si permit sa mearga la piscinele de fite.

 S-au revopsit bazinele, au fost renovate terenurile  de sport și locurile de joaca pentru copii. Au mai rămas de efectuat ultimele operațiuni de cosmetizare, înainte de deschiderea oficială a ștrandului, din weekend. Și anul acesta prețul de acces la bazine rămîne modic, 5 lei pentru adulți și 2  pentru copii.

 Pe lîngă cele două bazine, cei care aleg ștrandul pot opta și pentru sport în aer liber, în complexul din incintă. Sunt pregătite terenurile de fotbal și tenis de cîmp, dar și cîteva mese noi, de ping pong. În plus, pînă sîmbătă, vor fi instalate și panouri de baschet noi-nouțe.

Nici pescarii nu au fost uitați. Pentru o zi petrecută pe luciul lacului din Parcul Tineretului, pasionații trebuie să scoată din buzunar 10 lei. Pensionarii sunt taxați doar cu 5 lei

Pentru siguranța celor care se scaldă în bazine va fi amenajat un punct sanitar, unde angajați ci Crucii Roșii Buzău vor fi gata oricînd să acorde asistență medicală, dacă va fi nevoie.

Articolul precedentAtenție, soferi! Se circula cu restricție pe DN Buzău-Brașov
Articolul următorBuzoiencele ucise în Cipru vor fi înmormântate astăzi