Spartac Zărnești și-a adjudecat Cupa României, după o  finală cu Voința Limpeziș

Două execuții pe care rar le întîlnești la nivelul ligilor inferioare, multe goluri și un fotbal cît se poate de decent au fost ingredientele unei rețete care i-a satisfăcut chiar și pe spectatorii neutri, veniți la Berca să vadă finala Cupei României pe Județ. Avântul Spartac Zărnești s-a impus clar în fața celor de la Voința Limpeziș, cu 6 la 2, după o partidă la care niciunul dintre microbiștii prezenți în tribune nu s-a plictisit. Sarea și piperul meciului au fost golurile semnate de George Costache, de la Limpeziș și de Georgian “Babau” Bălan, decarul celor de la Spartac. Dincolo de cele două reușite, Zărneștiul a controlat partida aproape în totalitate, cu excepția cîtorva contraatacuri purtate în viteză de cei de la Voința. Experiența celor de la Spartac și un joc mult mai consistent la construcție au decis cîștigătoarea cupei din acest sezon.

La final, laureații de ieri au declarat la unison că vor să întîlnească o echipă cu nume cît mai sonor, chiar din primele faze ale Cupei României.

Organizatorii s-au declarat mulțumiți atât de aspectul jocului, cât și de numărul spectatorilor prezenți la meci. De altfel, partida a fost programată la Berca ticmai pentru a revigora mișcarea fotbalistică în zonă.

Sâmbătă, o altă echipă buzoiană va susține un examen cât se poate de dificil. Team Săgeata luptă pentru promovarea în Liga a iii-a, cu CSU Dunărea de Jos Galați. Partida se va disputa de la ora 18, pe Stadionul Oțelul.

Articolul precedentBuzoiencele ucise în Cipru vor fi înmormântate astăzi
Articolul următorVideo Surprins șterpelind, de o cameră de supraveghere