Veşti bune pentru tânăra de 29 de ani, din Râmnicu Sărat, transportată la Matei Balş cu suspiciune de coronavirus

Femeia din Râmnicu Sărat care a ajuns, marţi, la Matei Balş cu simptome ale unei infecţii respiratorii nu este infectată cu coronavirus. Analizele efectuate la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti arată ca tânăra, care a vizitat recent Veneţia, are gripă tip A.

Tânăra în vârstă de 29 de ani cu domiciliul în Râmnicu Sărat s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău cu febră, dureri musculare şi tuse. Aceasta a declarat că în urmă cu o săptămână a sosit pe Aeroportul Otopeni din Italia, din zona Veneto, Veneţia.

Autorităţile buzoiene, coordonate de specialişti de la Centrul Naţional de Supraveghere şi Control Boli Transmisibile, au decis ca suspecta de coronavirus să fie transportată la Spitalul Matei Balş din Capitală.  

Rezultatele sunt liniştitoare şi în cazul femeii care este izolată în centrul de carantină de la Arbănaşi. Probele trimise de Direcţia de Sănătate Publică Buzau la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti arată că aceasta nu este infectată cu coronavirus

Articolul precedentViorel Ștefu și-a dat demisia din partid și din funcția de președintele organizației municipale Pro România
Articolul următorVremea se schimbă radical. Vin ploile și ninsorile