Printre documentele lăsate de austriac pe pasarela podului de la Mărăcineni a fost găsită o notiţă scrisă în limba germană

Descoperire macabra, ieri dupa amiaza, pe podul de la Maracineni. Autoritatile au fost alertate de un localnic care a observat un cadavru atarnand in streang, sub podul care traverseaza raul Buzau. Sinucigasul, un cetatean austriac, a lasat un bilet de adio, inainte sa-si puna capat zilelor. In mod ciudat, desi podul este destul de traficat, niciun sofer nu a observat gestul extrem al barbatului.

Un austriac în vîrstă de 48 de ani s-a sinucis, ieri după-amiază, spînzurîndu-se de balustrada podului de la Mărăcineni. Corpul bărbatului a fost observat de un localnic, angajat al unui garaj din apropierea podului. Imediat, omul a sunat la 112, anunțînd autoritățile despre grozăvia pe care o văzuse.

Bărbatul locuia împreună cu iubita sa iar pe 27 iulie urmau să se căsătorească. Cel mai probabil, susțin localnicii, gestul extrem al austriacului a survenit în urma disensiunilor conjugale. De altfel, duminică seară, după o ceartă în cuplu, austriacul ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors. În locul din care s-a aruncat,  autoritățile au găsit un bilet de adio redactat în germană.

Ca să coboare cadavrul, pompierii au fost nevoiți să traverseze cu barca rîul Buzău, în timp ce alți colegi de-ai lor coborau trupul inert atîrnat de funie.

Mai mulți șoferi l-ar fi văzut pe austriac plimbîndu-se pe pod, cu frînghia în mînă, însă nimeni nu s-a gîndit că acesta va recurge la gestul extrem.

Articolul precedent1000 de sancțiuni și peste 100 de permise de conducere reţinute de polițiștii buzoieni în 7 zile
Articolul următorFestival Street-Food în Piața Dacia din Buzău