Miercuri, 13 iunie, la Primaria Municipiului Buzau s-a organizat concursul pentru ocuparea functiilor de conducere ale Politiei Locale Buzau.

Subiectele, potrivit unor surse din cadrul Primariei au fost usoare spre medii, insa nici asa condidatii nu au reusit sa obtina medii care sa ii ajute sa promoveze. Interesant de stiut este faptul ca cei mai multi dintre candidati au detinut functii cheie in cadrul IPJ, DGA si SRI. Se pars, insa, ca nu au picat pe subiect.

Pentru functia de director executiv adjunct şi şef Serviciul Circulaţie şi Disciplină Rutieră au fost admise initial cîte trei dosare, iar printre concurenţi se aflau foşti lucrători S.R.I., D.G.A. sau ofiţeri superiori de Poliţie, dar şi candidaţi din interiorul Poliţiei Locale.

Pentru postul de director executiv adjunct au candidat Ionel Moise, fost ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie, Cornel Dumitrascu fost ofiţer de informaţii în S.R.I., şi Marian Ioniţă, actualmente lucrător în cadrul Poliţiei Locale Buzău. Marian Ionita nu s-a prezentat ieri la examen, astfel ca in cursa au ramas Dumitrascu si Moise.

Pentru funcţia vacantă de şef Serviciu Circulaţie şi Disciplină Rutieră au fost admise patru dosare: al lui Viorel Niţă, colonel în rezervă fost lucrator al I.P.J. Buzău, al lui Marian Şerbulea, fost purtător de cuvînt al Poliţiei Buzău, al lui Robert Dragomir, angajat la Poliţia Locală şi Liviu Niţă, angajat în Poliţia Locală. Nici aici, Robert Dragomir nu s-a prezentat la examen.

Pentru postul de Director Executiv, singurul înscris cu dosar admis a fost fostul comandant al I.P.J., Ion Marin.

Niciunul dintre candidati nu a reusit sa obtina punctajul minim pentru a trece mai departe, la proba interviului.

Articolul precedent„Cu jalba-n proțap” la Avocatul Poporului. Instituția acordă, mâine, audiențe.
Articolul următor„Big Brother”, pe Calea Eroilor. Primăria va instala camere de luat vederi