Angajații de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău au venit și sâmbătă, 26 noiembrie, în sprijinul persoanelor care fie trebuie să-și preschimbe carnetul de șofer, fie au nevoie să-și înscrie autovehiculele, lucrând la ghișee, încă de la primele ore ale dimineții, conform deciziei dispuse de prefectul județului, Daniel-Marian Țiclea.

În primele 3 ore de la momentul deschiderii ghișeelor, la S.P.C.R.P.C.I.V s-au prezentat deja circa 280 de persoane. La ora 14.10, nicio persoană nu se mai afla în așteptare, la ghișeul S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău, destinat înmatriculărilor autovehiculelor. Toate solicitările cetățenilor au fost rezolvate. La preschimbări permise mai sunt 20 de persoane, dintr-un total de 170, câte s-au prezentat, astăzi, pentru operațiuni de acest gen.

„Prin efortul suplimentar al colegilor de la S.P.C.R.P.C.I.V.  au fost procesate, în cele două zile de sâmbătă în care s-a lucrat suplimentar, peste 600 de solicitări ale buzoienilor. Faptul că astăzi au fost doar 60 de solicitări de numere provizorii ne demonstrează că urgențele au fost, în mare parte, rezolvate. Totodată, ne bucurăm că am putut onora în aceste două sâmbete peste 100 de înmatriculări permanente”, a precizat prefectul județului, Daniel Marian Țiclea.

ImagineImagineImagineImagine

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentGloria Buzău n-a scăpat nici anul acesta de complexul Concordia Chiajna, echipă care anul trecut a scos-o în ultima etapă din locurile de play-off
Articolul următorLiviu Dragnea, DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE despre sforile trase de eminența cenușie a Statului Paralel. Ce rol joaca Grindeanu – combinatii periculoase cu interlopii – Culisele statului paralelv