AS Avântul Zărnești are de plătit peste 50000  lei, amendă dictată de FRF

Incidentele de la meciul de Cupa României, cu Metalul Buzău, ar putea avea repercursiuni din cele mai grave, asupra celor de la AS Avântul Zărnești. După scandalul din august, zilele trecute a venit și măsura punitivă din partea FRF; o amendă record, pentru clubul buzoian, de 45600 lei, aproape jumătate de miliard în lei vechi. De asemenea, jucătorii Gheorghiță Rădulescu și Alin Bălan au de plătit câte 3400 respectiv 2000 lei. Decizia este definitivă, întrucât clubul nu a contestat decizia forului național.

Sancțiunea vine în urma meciului de Cupa României, dintre AS Zărnești și Metalul Buzău. În prelungirile partidei, la scorul de 5 la 5, Metalul a beneficiat de un penalty, vehement contestat de Gheorghiță Rădulescu. Decanul de vărstă al campionatului județean a intrat în teren, le-a adus cavalerilor fluierului injurii și i-a stropit cu apă. Se pare că ar fi intrat și în vestiar, după meci, lovindu-l pe unul dintre arbitri.

Măsura este cu atât mai gravă, cu cât, dacă nu plătește amenda, AS Avântul va fi exclusă din competiție. Gruparea din Zărnești are la dispoziție cincisprezece zile, pentru a achita imensa sumă. Nici jucătorii nu vor putea evolua în vreo competiție, dacă nu vor plăti amenzile.

Măsura dictată de FRF constituie, cel puțin la nivel de sumă, cea mai mare pedeapsă aplicată în Buzău. De asemenea, Gheorhiță Rădulescu va “sta” douăsprezece etape, în timp ce Alin Bălan 6.

Articolul precedentȘoselele buzoiene, invadate de șoferi beți
Articolul următorO femeie-militar a câștigat, în premieră, concursul “Cel mai bun dintre cei buni”. Este buzoiancă