3053267 03/19/2017 Zenit's Miguel Danny, left, and Arsenal's Alexandru Bourceanu during the round 20 match of the Russian Football Premier League. Alexei Danichev/Sputnik

Fostul internațional Alex Bourceanu s-a pregătit cu Gloria și a evoluat pentru buzoieni într-un amical cu Râmnicu-Sărat

Surpriză, ieri, în amicalul Gloriei contra celor de la Râmnicu-Sărat. Pentru buzoieni a evoluat și fostul internațional Alexandru Bourceanu, jucător liber de contract, în momentul de față. Oficialii clubului din Crâng nu au confirmat negocierile cu mijlocașul român, dar nici nu au infirmat vreun eventual transfer. Pentru Gloria, un eventual transfer al lui Bourceanu ar însemna o lovitură cel puțin la nivel de imagine, având în vedere că ex-stelistul a împlinit 34 de ani în aprilie.

Gloria ar putea să-l înregimenteze pe Alex Bourceanu, întrucât „Gladiatorul” are statut de jucător liber. Ultima oară, a evoluat pentru Dunărea Călărași, grupare pentru care a bifat 22 de prezențe în Liga 1.

De-a lungul carierei, Bourceanu a mai jucat pentru Dunărea Galați, Oțelul, Timișoara, Steaua, Trabzonspor și Arsenal Tula. Bourceanu a îmbrăcat tricoul naționalei de 27 de ori.

Articolul precedentBătrânul care a provocat accidentul de la Vintileanca, în comă
Articolul următorStadionul de atletism, gata până la vară