Încă o promisiune a edililor, referitoare la stadionul de atletism. Obiectivul ar trebui să fie gata la anul

Deși lucrările de reabilitare a stadionului de atletism, căzut în paragină de mulți ani, nu au început, edilii promit că până la vară, buzoienii vor putea alerga în condiții decente. Firma care a câștigat licitația urmează să primească autorizația din partea primăriei, pentru a demara șantierul de refacere a bazei. Din fericire, până acum nicio altă societate nu a contestat rezultatul licitației, astfel că procesul de primenire a bazei nu poate fi întârziat foarte mult. Asta dacă nu apar alte probleme, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani, de fiecare dată când au existat inițiative de modernizare a bazei.

De-a lungul timpului, mai toate administrațiile locale au promis că vor investi pentru modernizarea bazei de lângă Fabrica de Lapte, însă niciunul dintre proiecte nu a fost finalizat. Pista stadionului, folosită atât de sportivii de la LPS și de la Gloria, dar și de amatorii de jogging, devine impracticabilă atunci când plouă.

Conform spuselor edililor, licitația a fost câștigată de o firmă specializată în realizarea unor astfel de obiective de infrastructură sportivă, care s-a angajat că până vara viitoare Buzăul va avea un stadion modern ce va putea gădui competiții naționale de atletism.

Articolul precedentAlex Bourceanu, la Gloria Buzău ?
Articolul următorPrimul sistem antibalistic al României va fi operat de o buzoiancă