Evoluție dramatică a stării de sănătate, pentru una dintre victimele accidentului produs azi-dimineață pe DN 1B, la Vintileanca. La scurt timp după internarea în spital, șoferul care a provocat accidentul, a intrat în comă

În urma accidentului rutier din această dimineață, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău au fost transportate două victime. Un bărbat în vârstă de 72 de ani, care a provocat accidentul, a fost preluat de ambulanță conștient și stabil, însă, la scurt timp de la ajungerea la UPU, seputagenarul a intrat în comă.

„Pacientul de 72 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio-cerebral, și cranio-facial. Este în comă, în stare foarte gravă. A doua victimă, în vârstă de 50 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu TCC minor Gr.I TCF. Pacientul este stabil hemodinamic și respirator.”, au transmis reprezentanții UPU.

Un accident rutier soldat cu două victime s-a produs azi-mdimineață pe DN 1B, la Istrița de Jos. În timp ce conducea un autoturism pe DJ 103R, la intersecţia cu DN 1B E577, un bărbat de 72 de ani, din Pietroasele, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui microbuz ce rula pe direcţia Mizil – Buzău şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, un pasager din microbuz, în vârstă de 50 de ani, din Săhăteni şi şoferul turismului au suferit vătămări şi au fost transportaţi la spital. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă.

Articolul precedentJaf, pentru o sticlă de votcă
Articolul următorAlex Bourceanu, la Gloria Buzău ?