Adrian Mihalcea este începând de astăzi, noul antrenor al formației Gloria Buzău. Tehnicianul, în vârstă de 46 de ani, a condus deja primul antrenament al echipei buzoiene, miercuri după-amiază. El îl înlocuiește pe Cristi Pustai, care a părăsit banca tehnică a Gloriei după înfrângerea în fața penultimei clasate din Liga a 2-a, Unirea Constanța.

Mihalcea le-a mai pregătit ca antrenor pe ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad, CS Mioveni şi Dinamo, debutând ca principal la Unirea Slobozia, în 2013. A fost şi antrenor secund la naţionala României în mandatul lui Cosmin Contra. El va debuta oficial pe banca Gloriei în meciul cu CSC Şelimbăr, de marţea viitoare, la Buzău.

El are misiunea să ducă echipa în play-off-ul campionatului ligii a 2-a, pentru ca ulterior să se lupte pentru un loc care să o promoveze pe Gloria Buzău în SuperLiga României sau să o califice în barajul de menținere-promovare cu o formație din prima divizie.

În acest moment, înainte de startul rundei a 9-a, Gloria Buzău se află pe locul 8, cu 13 puncte, la cinci puncte de liderul SC Oțelul Galați. CS Comunal Șelimbăr, următoarea adversară a buzoienilor, este pe locul 4, cu 15 puncte.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentHC Buzău învinsă pe teren propriu de Minaur Baia Mare
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET