Plan roșu la Buzău, după un impact între un tractor și un microbuz. Din accident, au rezultat 12 victime !

Grav accident rutier produs în urmă cu puțin timp pe DN 2C, în zona localității Călțuna. Un microbuz în care se aflau mai mulți călători s-a ciocnit de un tractor, într-o curbă extrem de periculoasă de pe drumul ce leagă Buzăul de Slobozia. Vina accidentului o poartă tractoristul, care nu s-a asigurat corespunzător, la pătrunderea de pe cîmp, pe drumul național. Cînd a realizat dimensiunea imprudenței sale, acesta a fugit de la locul accidentului.

În accident, au fost implicate un microbuz de transport persoane, un tractor și un autoturism. Toate persoanele implicate în evenimentul rutier sunt conștiente, cu politraumatisme.

Sunt douăsprezece persoane, 10 adulți și doi copii, care necesită îngrijiri medicale. Toți cei implicați în accident sunt conștienți, dar prezintă traumatisme multiple.

La fața locului, au fost direcționate două echipaje de prim ajutori SMURD, o echipă de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, una de stingere, patru ambulanțe SAJ și un elicopter SMURD.

Update: cinci persoane au fost direcționate către UPU Buzău iar celelalte victime sunt evaluate la fața locului. Între timp, personalul Unității Primiri Urgențe a fost suplimentat, în vederea primirii victimelor. Un alt pacient este preluat de elicopterul SMURD, pentru a fi transportat la o unitate medicală din București. Persoana este conștientă, însă prezintă politraumatisme grave.

 

Articolul precedent„Balenă” eşuată pe scuar , vis’a’vis de Bazar
Articolul următorȘoferul vinovat de la Pogoanele, prins de polițiști. Avea o alcoolemie uriașă