În ziua de 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Vipereşti au identificat şi depistat principalul bănuit în cazul unei tentative la furt calificat dintr-o societate comercială – un localnic în vârstă de 21 de ani.

Fapta a fost sesizată în data de 5 mai a.c., de către administratorul societăţii, un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a menţionat că în dimineaţa respectivă a constatat că geamul de la uşa de acces în magazin este spart. Din discuţiile purtate cu persoana vătămată a rezultat că nu a constatat lipsa unor bunuri.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că principalul bănuit de comiterea faptei este un localnic în vârstă de 21 de ani, care ar fi pătruns în interiorul magazinului cu intenția de a sustrage bunuri, însă în momentul pătrunderii în interior s-ar fi declanşat alarma, s-ar fi speriat şi ar fi fugit fără să sustragă bunuri sau valori.

În cauză, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vipereşti continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPoliţiştii au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 24 de permise de conducere
Articolul următorLucrările de extindere a UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău vor fi încheiate la sfârșitul anului 2023