Vești excelente pentru locuitorii din Vadu Pașii ! A fost redeschis podul de tuburi, după ce reparațiile au durat doar cîteva ore.

Începând din această după-amiază, sătenii din comunele Vadu Pașii și Săgeata vor putea folosi ca rută alternativă podul de tuburi de la balastiera Vadu Paşii. Pasajul peste râul Buzău fusese avariat luni după amiază, în urma ploilor diluviene care au afectat județul.

Obiectivul a devenit din nou  operaţional după  un efort susţinut al reprezentanţilor balastierei care au lucrat sub supravegherea reprezentanților Primăriei din Vadu Paşii. Constructorii au reușit să repare drumul către Buzău în mai puțin de o zi.

Podul de tuburi reprezintă o bună alternativă pentru locuitorii din Vadu Pașii și Săgeata. Sperăm să scăpăm de această improvizație cel mai târziu la începutul anului viitor odată cu darea în folosință a noul pod peste Buzău.

Podul de tuburi a mai fost avariat și în urmă cu două săptămâni tot în urma unei viituri formate pe râul Buzău, declanșate de ploile torențiale.

Zilnic, podul de tuburi de la bastieră este tranzitat de aproximativ 200 de maşini care în alte condiţii ar fi aglomerat traficul în zona Mărăcineni.

 

Articolul precedentSupercupa Județeană, pe 18 August. Meciul care deschide sezonul se va juca la Săhăteni
Articolul următorAlergologii avertizează: Atenție la Ambrozia! Numărul pacienților afectați, în creștere