Supercupa Județeană la fotbal se va juca la Săhăteni, din cauza lucrărilor de modernizare a Stadionului Gloria. Meciul se va disputa pe 18 August.

Gloria si Lanurile isi vor disputa Supercupa Judeteana, intr-un meci programat să se disputa la Sahateni. Partida in care se vor intalni catigatoarea ligii a 4-a si cea a cupei va fi precedata de un meci de old-boys. Cea mai importanta competitie judeteana, liga a 4-a, se va relua la finele lunii August.

Au fost stabilite principalele date ale calendarului competițional din sezonul 2018-2019. Noul an competițional la nivel de fotbal mic va debuta cu Supercupa Județeană, meci care se va disputa la Săhăteni, din cauza lucrărilor de modernizare de la Stadionul Gloria. Supercupa va fi o reeditare a finalei cupei și le va avea ca protagoniste pe Voința Lanurile și Gloria Buzău, din postura de cîștigătoare a cupei și respectiv ligii a IV-A. Partida va fi precedată de un meci de old-boys.

Cea mai importantă competiție județeană, liga a IV-A, va debuta pe 25 august. În prealabil, în cadrul unei ședințe AJF, se vor face tragerile la sorți și se vor stabili datele exacte ale meciurilor.

După cinci promovări consecutive,  la nivelul ligii a III-A, favoritele cîștigării ligii a IV-a par a fi Voința Lanurile și Team Săgeata.  Din 2020, s-ar putea trece la un sistem cu o ligă intermediară între eșaloanele 3 și 4, propunere venită chiar din partea AJF BUZĂU.  Inovația propusă de Adrian Petre, președinte al Comisiei de Fotbal Amator în cadrul FRF, ar ajuta mai ales cluburile care nu dispun de o bază materială aliniată la rigorile fotbalului profesionist.

Articolul precedentAutoritățile, în plină evaluare a pagubelor produse de precipitaţiile de ieri
Articolul următorA fost redeschis podul de tuburi care leagă Buzăul de Vadu Pașii ! Reparațiile au durat doar o zi