Absolvenții Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc au fost avansaţi în grad

Zi memorabilă, pentru cei peste 150 de absolvenţi ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, judeţul Buzău. Au fost avansaţi în grad în faţa autorităţilor prezente la ceremonie, într-un cadru festiv, la care au participat rude şi prieteni.

114 de absoventi ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, băieţi şi fete, au fost avansați la gradul de maistru militar clasa a V-a. Alți 37 de absolvenți, dintre care şi o fatã, au fost avansați la gradul de sergent.

La evenimentul festiv de absolvire, care a avut loc astăzi, chiar în centrul orașului Buzãu, au participat oficialitãți locale, dar și invitați.

Tinerii absolvenţi vor fi repartizați în unitãțile Forțelor Aeriene, Forțelor Tereste și Forțelor Navale.

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” Boboc, are sediul în localitatea buzoiană Cochirleanca, unde, an de an, sunt şcolarizaţi sute de tineri din toată ţara

Articolul precedentAjutoare de la Guvern, pentru refacerea infrastruturii din județ
Articolul următorCopiii din zonele afectate de inundații, instruiți de pompieri