Voinței Limpeziș s-a reunit sâmbătă, 21 ianuarie, pentru a demara pregătirile pentru sezonul de primăvară în care obiectivul este evitarea retrogradării. Situația din clasament este una nefericită și astfel s-a recurs la schimbări, atât la nivelul lotului de jucători, cât și a staff-ului tehnic.

Astfel, a fost adus la echipă tunisianul Younes Hamza, ajuns la vârsta de 36 de ani, un jucător care a evoluat la Petrolul Ploiești și care are 11 selecții în naționala Tunisiei. În același timp, jucătorul urmează și cursurile de antrenor organizate de Școala Federală. Este un transfer cu nume, care se speră să rezolve problemele ofensive ale echipei. 

Director tehnic al echipei va fi Marian Teodorescu, un tehnician cu experiență, care a pregătit în trecut echipe precum CSO Băicoi, CS Cornu sau Petrolul 95 Ploiești, antrenor principal urmând să rămână Marius Musceleanu. În staff a fost cooptat și Adrian Șoigan, fostul portar al Petrolului Berca sau Gloriei Buzău, care se va ocupa de pregătirea portarilor la Voința Limpeziș.

În această iarnă s-au mai alăturat lotului echipei din Limpeziș și jucătorii: Andrei Baciu (CS Cornu), Ionuț Filip (CS Băicoi), Robert Marin (CSO Băicoi), Mihai Fabio (CS Cornu) și Ștefan Ursu (ACS Berceni). Conducerea echipei se mai află în negocieri cu alți șapte jucători.

Față de echipa din primele 15 etape ale campionatului, nu se mai regăsesc în lot Florin Alexandru, Ionuț Vișan, Vicențiu Micu, Mihai Radu, Nicușor Radu, Mădălin Chivu, Victor Harbuz și Andrei Anghel. 

Voința Limpeziș ocupă locul 9 în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a, cu 5 puncte, cu 3 mai multe decât Dacia Unirea Brăila, echipa de pe ultimul loc, dar cu cinci mai puține decât ocupanta locului 8, Dinamo Bacău. 

foto: facebook ACS Voința Limpeziș
Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentProgramul meciurilor din turul 2 al Cupei României la handbal feminin
Articolul următorCEC Bank, tot mai aproape de a revoluționa piața asigurărilor