În ziua de 26 septemebrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară au desfășurat o activitate la Liceul Tehnologic Rușețu, unde au participat 58 de elevi de clasele a VI-a și a VIII-a. Esența discuţiilor a fost despre substanțele psihoactive și despre cum acestea pot interfera cu dezvoltarea armonioasă a tânărului.

Elevii au fost invitați la o discuție interactivă în care să își exprime opiniile și atitudinea față de consumul de droguri cu scopul reducerii riscului infracțional și victimal. Polițiștii le-au explicat tinerilor importanța cunoașterii legislației referitoare la răspunderea penală a minorilor.

De asemenea, elevii au fost încurajați să adopte un comportament preventiv și să îşi formeze deprinderi de recunoaștere și gestionare a situațiilor de pericol cu care se pot confrunta în această perioadă.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAlexandra Păcuraru, despre scandalul din jurul preotului Visarion Alexa: „Este un atac progresist. În sfânta Biserică sunt oameni de înaltă calitate duhovnicească”
Articolul următorBijuterii estimate la 24.000 de lei, recuperate de poliţiştii de investigaţii criminale şi predate păgubitului