Lucrările de reabilitare a podului de la Mărăcineni vor continua și în Septembrie, din cauza unor noi intervenții la structura construcției

După o întârziere cauzată de o perioadă ploioasă, muncitorii de la Podul Mărăcineni încearcă să reintre în grafic cu lucrările astfel încât pe 30 august calea să fie redeschisă circulaţiei. Șoferii nu vor scăpa de blocaje în trafic, deorece vor începe noi intervenţii la structură, de această dată pe cealaltă cale de rulare, folosită acum pentru a prelua tot traficul.

Chiar dacă pe 30 august, muncitorii vor trebuie să pună punct lucrărilor de rebailitare a podului de la Mărăcineni, muncitorii nu vor pleca din zonă. Se vor muta pe calea 1 de rulare, sensul Buzău – Rm. Sărat, pentru a efectua lucrări de reparaţii.

Tronsonul era afectat înainte de reabilitarea părţii vechi a Podului Mărăcineni, iar traficul intens din ultimele trei luni a accentuat problemele.

Săptămâna aceasta, prefectul Carmen Ichim va avea o nouă întrevedere cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor, cu constructorul şi cu alţi responsabili de şantier pentru a discuta despre stadiul lucărilor de reabilitare, dar şi pentru a stabili modul în care se va munci pe calea 1 de rulare.

Articolul precedentOctogenar lovit de mașină, în timp ce traversa strada
Articolul următorAngajări pe bandă rulantă, la Buzău. Numărul celor încadrați în piața muncii s-a dublat, în Iulie