Veste importantă pentru buzoienii care merg cu trenul, dar mai ales pentru locuitorii din cartierele Poștă și Mihai Viteazul. Pasajul subteran de la Gara CFR, aflat într-o avansată stare de degradare, va fi reabilitat, începând de săptămâna viitoare.

Zilele tecute, în ședința în care s-a aprobat bugetul muncipiului Buzău pentru 2020, Consiliului Local a votat un proiect care viza trecerea pasajului subteran, din proprietatea CFR SA în patrimoniul local.

Lucrările de revovare a pasajului subteran din incinta Stației CFR Buzău vor dura 6 luni. Valoarea investiţiei este de aproximativ 850.000 de lei, fonduri proprii ale municipiului. Lucrarea va fi executată de către Urbis Serv, societate aflată în subordinea Primăriei.

Mare parte a banilor se va duce către lucrări de tencuială și văruire, de montare a unor instalaţii de iluminare cu LED, înlocuirea sistemului de ventilaţie dar şi schimbarea instalaţiei de hidroizolare.

Pasajul subteran de la Gară a mai fost supus unor lucrări de reparații în urmă cu 7 ani, tot din fonduri proprii ale Primăriei Buzău.

Articolul precedentLa Buzău, culoarea roșie a semafoarelor luminează sub formă de inimioare
Articolul următorVreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Valorile anunțate de meteorologi