Autoritățile buzoiene s-au gândit să marcheze într-un mod de-a dreptul inedit zilele dedicate iubirii. Astfel, începând de vineri, la Buzău, culoarea roșie a semafoarelor din municipiu, luminează sub formă de inimioare.

Pentru acest lucru, a fost montat, între lentila semaforului și carcasă, un carton sub formă de inimioară. Astfel, începând de vineri, 14 februarie, semafoarele din municipiu aduc vestea că suntem în luna iubirii. Simbolurile iubirii vor rămâne la semafoare până pe 8 martie, pentru a marca astfel Valentine’s Day, Dragobetele, dar și începutul primăverii.

”Astăzi începe o frumoasă perioadă dedicată iubirii, frumosului, eleganței….într-un cuvânt dedicată femeilor! Municipalitatea, la fel ca în anii trecuți, dorește să transmită un îndemn spre bunătate, dragoste și înțelegere prin acele inimioare ce întâmpină pietonii și conducătorii auto la aproape toate semafoarele din oraș. O modalitate inedită pentru a ne arăta aprecierea pentru toate buzoiencele și nu numai!”!, a scris pe contul său de facebook viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu.

Articolul precedentZiua și accidentul, pe DN2E85
Articolul următorVeste bună! Începe modernizarea pasajului subteran de la Gară