Gloria a decis suspendarea vânzării de bilete, pentru partida de Cupă, cu Minaur Baia Mare

În urma hotărârii Grupului de Suport Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Gloria Buzâu a luat decizia să suspende vânzarea biletelor pentru partida de Cupa României, cu Minaur Baia Mare. Meciul se va disputa pe 12 februarie, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi.

Până acum, s-au comercializat 245 de bilete, însă, grație afișului generos, meciul ar fi avut o afluență mult mai mare. Șefii de la Gloria încearcă acum să obțină toate avizele din partea autorităților, astfel încât meciul să se dispute în condiții relativ normale, dar în limita celor 1000 de spectatori.

Aceleași măsuri au fost luate și pentru partidele de pe Stadionul Crâng. La evenimente vor asista maxim 1000 de persoane, incluzând aici oficialii, forțele de ordine și personalul auxiliar. Există însă și posibilitatea disputării meciurilor fără spectatori.

Departamentul pentru Situații de Urgență și MAI au anunțat că activitățile care includ o asistență mai mare de 1000 de persoane vor fi interzise, începând din 8 martie 2020, pentru a preveni răspândirea virusului Covid19.

 

Articolul precedentComitetul Local pentru Situații de Urgență, convocat astăzi
Articolul următorConsiliul Național al Elevilor cere ministrului educației să suspende cursurile