Consiliul Național al Elevilor îi solicită ministrului Educației să suspende cursurile timp de două săptămâni, pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus

„Infecția cu Coronavirus reprezintă o reală urgență națională care trebuie gestionată cu responsabilitate de către Guvernul României, pentru a preveni instaurarea pandemiei pe teritoriul țării noastre”, spun elevii într-un comunicat transmis publicației Edupedu.ro.
“Având în vedere faptul că elevii își petrec până la 7 ore zilnic la școală, se impune suspendarea cursurilor timp de două săptămâni pentru a preveni răspândirea Coronavirus. Această măsură preventivă trebuie asumată ținând cont de faptul că școlile din România nu dispun de resursele igienico-sanitare și nici de o cultură a siguranței pentru ca acest virus să nu fie răspândit”, se arată în comunicatul Consiliului Național al Elevilor (CNE).
Începând de astăzi, autoritățile din România au luat măsuri excepționale prevenirea răspândirii virusului. Toate cursele aeriene înspre și dinspre Italia au fost anulate, iar cetățenii români care intenționau să se întoarcă din zonele „roșii” au fost anunțați de ministrul Vela că vor fi introduși direct în carantină.
Articolul precedentVânzarea de bilete suspendată, la meciul Gloria-Minaur
Articolul următorSediul Primăriei Buzău devine obiectiv turistic