Un tânăr în vârstă de 24 de  ani din județul Ilfov s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a patru infracțiuni, după ce s-a urcat la volanul unei mașini furate în Buzău  și a plecat cu ea la plimbare prin Ialomița. Polițiștii au constatat că tânărul nu are permis de conducere și era băut.

Polițiștii ialomițeni  au depistat noaptea trecută un tânăr de 24 ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autovehicul fără plăcuțe de înmatriculare, pe DN 1D în comuna Bărbulești, fără a avea asupra sa documentele personale și ale autoturismului.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că autoutilitara a fost sustrasă de la domiciliul unei femei din județul Buzău, șoferul figurând în bazele de date că  nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Urziceni pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat prelevarea mostrelor în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autoutilitara a fost indisponibilizată în vedere continuării cercetărilor.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentBilanț coronavirus 27 noiembrie: 8.499 de cazui noi și 172 de decese
Articolul următorHC Zalău a câștigat cu 26-23 meciul din etapa a XI-a cu CSM Bacău