HC Buzău a jucat astăzi dimineață meciul din etapa a XI-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin, contra celor de la CSM Bacău, echipă aflată în subsolul clasamentului, cu o singură victorie în primele 10 etape. Meciul jucat în Sala Rapid din București s-a încheiat cu victoria buzoienilor cu scorul de 26-23 (12-12). 

Echipa din Buzău a început slab meiul cu CSM Bacău și în minutul 13 s-a văzut condusă cu 5 goluri, scor 2-7. Abia în minutul 25 HC Zalău a reușit să egaleze la 9, dar cu două minute înaintea pauzei tot cei de la Bacău conduceau, scor 10-12. Buzoienii au reușit totuși să egaleze și la pauză scorul a fost 12-12.

În minutul 32 HC Buzău a marcat primul gol al reprizei a doua și a trecut pentru prima dată la conducere pe tabela de marcaj. În minutul 38 au reușit să se distanțeze la 3 goluri, scor 18-15, dar în minutul 43 s-au văzut din nou egalați, la 18. Milošević Vuk a marcat pentru 19-18 și până la final HC Buzău nu a mai cedat conducerea, chiar dacă diferența nu a fost mai mare de 3 goluri.

Pentru SC HC Buzău au marcat: Esteki -9 goluri, Milošević -5, Dumitrana -4, Mironescu -4, Bejenariu -4. 

După această victorie SC HC Buzău se menține pe locul 8, cu 19 puncte. În etapa următoare echipa din Buzău va juca cu ultima clasată, Magnum Botoșani, vineri, 4 decembrie. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentHC Zalău a câștigat cu 26-23 meciul din etapa a XI-a cu CSM Bacău
Articolul următorComisar-șef Laurențiu Pantazi a fost decorat de președintele României