Un Opel Astra în care se aflau trei tineri a luat la țintă mașinile din parcare, după o manevră greșită a șoferului îmcepător

Eveniment rutier  în zona Sălii Sporturilor din Buzău. Un autoturism Opel Astra în care se aflau trei tineri a luat la țintă mașinile din parcare, după o manevră greșită a șoferului îmcepător.

Martorii spun că, inițial, mașina tinerilor a lovit un autoturism parcat, moment în care șoferul de 19 ani s-a speriat și a tras de volan. Moua manevră nu a avut mai mult succes: Opelul a lovit încă două mașini, încheind astfel o cursă nebună.

Există martori care susțin că tinerii abia se țineau pe picioare. Aceleași voci susțin că, la aparatul Dragger, rezultatul a fost zero.

Pentru că este vorba despre trei mașini avariate, cazul afost preluat de IPJ Buzău. Șoferul va fi dus la spital pentru prelevarea de probe biologice, după care va fi dus la audieri.

Proprietarii mașinilor lovite au foat identificați, ei urmând să se îndrepte împotriva tânărului pentru recuperarea daunelor.

Articolul precedentAccident cu trei victime, la Spătaru
Articolul următorRezultatele slabe de la simulare aduc inspecții, în școli