Un buzoian în vârstă de 49 de ani, șofer la Judecătoria Buzău, și-a dat ultima suflare în parcarea Galleria Mall, după ce ar fi coborât din mașina cu aerul condiționat pornit direct în arșița zilei. Bărbatul a căzut secerat și nu a mai putut fi salvat.

Un șoc termic, generat de trecerea bruscă de la o temperatură la alta a dus la decesul bărbatului de 49 de ani. Trecerea bruscă de la o temperatură la alta poate declanșa o sincopă în orice organism. Bărbatul nu era cunoscut cu probleme medicale. El a coborât din mașină pentru a da la o parte un blocator. Acela ar fi fost momentul în care bărbatului i s-a făcut rău și a căzut secerat la pământ.

La fața locului au intervenit echipele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță, care l-au resuscitat pe bărbat zeci de minute, însă nu l-au putut salva. În final, a fost declarat decesul. Cauzele morții urmează a fi stabilite în urma necropsiei, însă, probabil, omul a suferit fie un accident vascular, fie un infarct.

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Primul jurnalist acoperit care rupe tăcerea. Mărturii din interiorul celebrei „Doi și-un sfert”
Articolul următorConstructorul de pe DJ 203K amendat de Poliția rutieră Buzău