În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 42.000 de lei.

Pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, 39 de conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti, iar 3 dintre ei au predat permisele pentru 90 de zile.

Cea mai mare viteză în localitate– 104 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui şofer de 54 de ani, din Bucureşti, depistat la volanul autoturismului pe DN2E85, în localitatea Cioranca.

Poliţiştii au mai aplicat sancţiuni contravenţionale în cazul conducătorilor auto şi pentru neutilizarea centurii de siguranţă(8), pentru conducerea autovehiculelor cu diferite defecţiuni tehnice(8), dar şi pentru alte abateri în trafic(18).

Poliţiştii au reţinut alte 3 permise de conducere pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului şi autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar şi pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

Pe lângă şoferii indisciplinaţi, poliţiştii rutieri au sancţionat şi 21 de pietoni care şi-au pus viaţa în pericol prin modul în care au ales să traverseze.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentBariere colectoare de plastic pe râul Buzău
Articolul următorIohannis, mesaj în cea mai neagră zi: „Valul 4 se dovedește mult mai agresiv decât cele mai apocaliptice prognoze” – Noi RESTRICȚII