În ziua de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Buzău au identificat şi depistat principalii bănuiți în cazul unui furt. Fapta a fost sesizată în ziua de 2 februarie a.c., de către o tânără în vârstă de 24 de ani, din Bacău.

Din cercetările efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că, în ziua de 2 februarie a.c., bănuiții, trei tineri cu vârstele cuprinse între 21 și 31 de ani, toți din Râmnicu Sărat, în timp ce călătoreau cu trenul, ar fi profitat de faptul că persoana vătămată a lăsat bagajul nesupravegheat și l-ar fi sustras. Prejudiciul a fost estimat de către persoana vătămată la 2000 de lei şi a fost recuperat în procent de 70%.

Față de cei 3 bănuiți, în urma probatoriului administrat, pe bază de ordonanță, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tinerilor.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentApel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic
Articolul următorAcţiuni ale poliţiştilor Secţiei de poliţie rurală Beceni pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură a prejudicia fondul forestier