Trafic feroviar blocat între Ploiești și Buzău. Mai multe trenuri sunt blocate în gări

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că circulaţia feroviară a fost oprită începând cu ora 09.00 pe relaţia Ploieşti Sud – Ploieşti Est -Valea Călugărească, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe linia de cale ferată la ieşire din staţia Ploieşti Est, fiind întreruptă şi alimentarea cu energie electrică a firelor de contact. Nu sunt victime.

Pompierii ISU Prahova acționează cu un echipaj pentru asigurarea zonei. Nu sunt victime. Circulatia CFR este blocată pe ambele sensuri pe ruta Ploiești-Buzău. Balustrada cazută ocupă trei linii. Trei trenuri de călători sunt oprite în stații, două în Valea Călugărească și unul în Ploiești Sud. IPJ Prahova a anunțat că trafic rutier este dirijat în zona Podului. Circulatia CFR este blocată pe ambele sensuri pe ruta Ploiești-Buzău.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti s-a deplasat deja la faţa locului, fiind de asemenea îndrumată pentru întervenţie şi o drezină pantograf pentru verificarea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact şi remedierea deranjamentelor, spune Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR Infrastructură.

La această oră 4 trenuri de călători au fost oprite în gările de pe traseu, după cum urmează:

– IR 1573 (Bucureşti Nord – Galaţi) – staţionează în Ploieşti Sud

– R 5054 (Adjud – Ploieşti Sud) – staţionează în Valea Călugărească

– IR 1570 (Galaţi – Bucureşti Nord) – staţionează în Valea Călugărească

– IR 1732 (Galaţi – Braşov)- staţionează în Mizil.

Articolul precedentNereguli flagrante chiar în fața sediului IPJ Buzău
Articolul următorMinistrul educației Ecaterina Andronescu, în vizită la Buzău