Peste 200 de abateri constatate şi sancţionate de poliţiştii rutieri . Poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere

 În cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele de 24 pe raza judeţului Buzău, poliţiştii rutieri au constatat şi sancţionat 208 de abateri, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de peste 56.000 lei.

                   Cele mai multe abateri au fost comise de conducătorii auto, 58 dintre aceştia fiind sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

                    Pe lângă punctele-amendă ce le-au fost aplicate, împotriva a doi conducători auto care şi-au condus maşinile cu peste 100 km/h în localităţi a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

În intervalele orare 09.00 – 12.00 şi 15.00 – 18.00, echipaje din cadrul Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Buzău au desfăşurat activităţi pe linia verificării modului în care şoferii respectă regulile privind prioritatea pietonală.

Pe perioada desfăşurării acţiunii au fost aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute 10 permise de conducere.

Alte şase permise de conducere au fost reţinute în cursul zilei de ieri, conducătorilor auto care s-au urcat băuţi la volan sau care nu au respectat regulile privind depăşirea.

Tot ieri, poliţiştii de la Postul de Poliţie comunal Puieşti au întocmit un dosar penal după ce au depistat în trafic, pe DJ 202, un localnic în vârstă de 30 de ani care se deplasa cu un autovehicul neînmatriculat.

Articolul precedentBuzăul s-a cutremurat din nou. Seismologii, în alertă
Articolul următorPeste 500 de apeluri, la Telefonul Copilului