Autoritățile din municipiul Buzău au hotărât să stropească toate străzile din oraș cu o soluție extrem de agresivă bazată pe acid hipocloros. Folosit în uzul caznic pentru dezinfectarea băilor și toaletelor, hipocloritul distruge orice agent patogen cunoscut.

Municipalitatea buzoiană a hotărât să treacă la următoarea etapă în dezinfectarea străzilor din oraș, după ce timp de o săptămână compania de salubritate a folosit detergent pentru spălarea străzilor și trotuarelor.

Vineri s-a adoptat o soluție mult mai agesivă în lupta cu temutul coronavirus care după ultimele cercetări s-a stabilit că poate fi purtat în case și pe tălpile pantofilor.

Demararea unei ample campanii de dezinfectare cu hipoclorit a străzilor, trotuarelor și intrărilor din blocuri, a preuspus o amplă mobilizare cu echipamente și personal.

Agenții poștali care fac zeci de drumuri pe străzile din oraș spun că ideea este foarte bună.

Campania de dezinfectare cu hipoclorit va dura cel puțin șapte zile, perioadă în care se va lucra non stop pentru acoperirea tuturor străzilor din municipiul Buzău.

Articolul precedentTrust Motors oferă 3 autovehicule Peugeot Institutului „Matei Balș”, în urma apelului la solidaritate al Trustului Realitatea
Articolul următorScandal, la Spitalul Săpoca. A fost deschis dosar penal