Bianca Pienaru are nevoie de ajutorul nostru. A fost diagnosticată cu un sindrom rar iar mama nu are bani pentru tratament.

La o primă vedere rămâi uimit de frumusețea și de gingășia ei. Părul blond și ochii de un albastru tulburător te fac să nu mai vrei să îți iei ochii de la ea. Ascunde, însă, suferință cât nu poate îndura nici un om mare, dar o mână de copil. Este vorba despre Bianca Ana Pienaru, o fetiță de numai 9 ani care recent a fost dignosticată cu un sindrom extrem de rar. Mama, doar cu salariul ei, nu își poate permite investigații amănunțite, astfel că învățătoarea și conducerea școlii la care învață Bianca au decis organizarea unui spectacol caritabil chiar în ziua de Moș Nicolae.

Despre Bianca se poate vorbi numai la superlativ. Este foarte cuminte, foarte harnica, dar și extrem de frumoasă. Mai mult decât atât, are o gingășie aparte care te face imediat să o îndrăgești. La o primă vedere nimic nu poate da de bănuit ce suferință cruntă ascunde. Bianca Pienaru a fost diagnosticată recent cu un sindrom extrem de rar despre care și medicii știu foarte puțin. Numele lung și greu de pronunțat se traduce prin faptul că fetița are un singur rinichi, și acela destul de afectat de boală, îi lipsesc organele de reproducere, are și o afecțiune a inimii, iar lista ar putea continua. Mama a descoperit aceste lucruri după ce fetița i se plângea că are o stare de rău.

Bianca a rămas fără tată în urmă cu doi ani. Acesta a decedat după o cruntă suferință, iar mama sa nu poate face singură faţă cheltuielilor. Are, în primul rând, nevoie de bani pentru a putea  continua investigațiile medicale, după care va trebui să suporte costurile tratamentelor pentru Bianca.

Mama împreună cu fetița nu au îndrăznit să spună nimănui povestea lor. Învățătoarea micuței, însă, împreună cu colegii și conducerea Școlii numărul 1, s-au implicat și au organizat un spectacol caritabil care se va desfăşura chiar de Sf. Nicolae, joi, 6 decembrie, de la ora 17.00, la Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău. Buzoienii cu suflet mare care au posibilitatea să o ajute pe Bianca o pot face participând la spectacol  ori donând bani în contul RO53 BTRL RON KIDN 3809 50201.

Articolul precedentExplozii controlate pe drumul către Mănăstirea Găvanu. Pirotehniștii au găsit soluția
Articolul următorVideo Casă făcută scrum, pe Strada Stelei