Partidul Mișcarea Populară susține că actualul Parlament este incapabil sa ofere un Guvern stabil.

„Consultările de la Cotroceni au arătat că partidele parlamentare nu au capacitatea de a forma o majoritate stabilă și nici nu doresc să își asume în mod real guvernarea țării într-un moment dificil sanitar și economic. Actuala confirgurație parlamentară arată că este dificil să construiești o majoritate funcțională pe termen lung, numai dacă luăm în calcul faptul că peste 800.000 de voturi au fost redistribuite. Dacă astăzi PMP, cu cele aproape 300.000 de voturi, era în Parlamentul României, am fi avut cu o mai mare ușurintă o majoritate de dreapta echilibrată.

Vrem anticipate, dar partidele parlamentare ne mint. Cum nu au curaj să guverneze sau să facă reformele promise, așa nu au curajul și nici determinarea de părăsi scaunele din Parlament. Cu o așa clasă politică, fără o resetare totală ne distrugem. De ce dovezi suplimentare ar mai fi nevoie că aceste partide ne duc spre extremism si distrugerea democrației, că aceste partide manifestă o lipsă totală de solidaritate cu românii?! Prima consecință directă, după criza sanitară: românii nu vor mai avea acces in Europa occidentală, iar investițiile din UE se vor bloca (învățați din exemplul Republicii Moldova în perioada Dodon)”, au precizat reprezentanții PMP.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentLEGILE PUTERII | Emanuel Ungureanu, avertisment privind evoluția pandemiei. Apel la populație: Nu este nicio contradicție între Dumnezeu și știință
Articolul următorAplicarea îngrășămintelor organice lichide și a îngrășămintelor minerale este interzisă pe pășuni