Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor  – instituție aparținând Ministerului Afacerilor Interne, aflată în subordinea Instituției Prefectului județului Buzău, care acum funcționează într-o clădire din imediata vecinătate a IPJ Buzău, pe strada Chiristigii, va avea un nou sediu.

Consiliul Județean Buzău a decis să pună la dispoziția SPCRPCIV clădirea fostului cămin pentru copii instituționalizați de pe strada Simila, unde angajații instituției, dar și buzoienii care apelează la serviciile acesteia, vor avea la dispoziție un spațiu mult mai generos.

,,În noul imobil de pe strada Simila vom beneficia de un spațiu de trei ori mai mare. E o veste importantă pentru noi, ca instituție, dar și pentru buzoieni. Evident, vom putea asigura servicii mai bune cetățenilor. Ca să vă dau doar un exemplu, actuala sală de examinare teoretică a candidaților e mică și aici se aud zgomotele produse de atelierul învecinat unde se confecționează numerele de înmatriculare auto. Unii candidații au reclamat că din acest motiv au avut probleme în a se concentra”, a declarat Gabriel Ioniță, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentBilanț coronavirus – 18 noiembrie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore
Articolul următorScade numărul șomerilor în județul Buzău