Polițiștii au descoperit seiful sustras ieri, din casa unui renumit medic buzoian. Casa de bani a fost recuperată de pe prundul Buzăului

Casa unui cunoscut medic buzoian a fost prădată de hoți luni noaptea, indivizii reușind să fure un seif plin cu bani, bijuterii și documente. Ieri, seiful a fost găsit aruncat pe prundul Buzăului, după ce a fost golit de valori.

Spargerea s-a dat luni noapte la Pleșcoi (Berca), la casa părintească a medicului. Cei patru indivizi bănuiți că l-au lăsat pe doctor fără bani și bijuterii au lucrat ca la carte, fără să lase urme. Ei ar fi acționat la pont, asta după ce s-au asigurat că sistemul de supraveghere video al locuinței nu funcționează.

Neoficial, în seiful furat de hoți s-ar fi aflat 1.4 miliarde de lei vechi, documente și numeroase bijuterii. Rudele medicului ar fi constatat abia marți lipsa casetei de valori, moment în care au sunat la 112. Un echipaj de la IPJ Buzău s-a deplasat imediat la fața locului și a demarat cercetările pentru identificarea și prinderea celor responsabili.

După ce au golit seiful de valori, hoții l-au abandonat pe prundul Buzăului, în localitatea Berca. Obiectul a fost analizat de criminaliști, dar se pare că indivizii nu au lăsat nicio amprentă.

Singurul indiciu despre spargere ar fi o cameră de supraveghere din zonă, care ar fi surprins patru indivizi despre care se crede că au pus la cale lovitura de la casa medicului.

Articolul precedentSumă uriașă furată de hoți din casa unui renumit medic buzoian
Articolul următorUn buzoian, numit secretar de stat