Liberalii intră în ședință, joi, la ora 10.00, înainte de consultările de la Cotroceni. Secretarul general al PNL – Dan Vîlceanu a anunţat că în Biroul Permanent Naţional se va decide poziția pe care o vor avea la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

„La acest moment noi avem o decizie a Biroului Executiv. Mâine dimineaţă la ora 10.00 deja am convocat o şedinţă a Biroului Permanent Naţional – este un organism din care fac parte toţi preşedinţii de organizaţii ai PNL – şi vom decide în consecinţă. La acest moment nu există o altă decizie a PNL”, a declarat Dan Vîlceanu, miercuri seara, la un post TV, întrebat dacă PNL va merge la Cotroceni cu propunerea de premier – Florin Cîţu sau va veni cu o altă nominalizare.

„E posibil orice. (…) Noi avem o decizie la momentul ăsta, vom vedea ce se va întâmpla mâine, dar la momentul ăsta nu pot să vă dau alt răspuns, pentru că e deja o decizie”, a afirmat secretarul general al PNL.

Potrivit unei decizii a Biroului Executiv al PNL, delegaţia pentru consultările de la Cotroceni este formată din Florin Cîţu, Gheorghe Flutur, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedent13 unități de învățământ în sistem online
Articolul următorÎn atenția candidaților la concursurile organizate de Poliția Română