Liceul Tehnologic Meserii și Servicii din municipiul Buzău, Școala Gimnazială „Nicolae Efrimescu” din comuna Săgeata, și Școala gimnazială din comuna Blăjani, vor trece de joi, 21 octombrie, în online cu toate clasele. Alte 156 de clase, cu un total de 3618 de elevi, sunt și ele în sistem online. 

Astfel, de mâine, se vor afla în online 13 unități de învățământ după cum urmează:  Liceul Tehnologic Rușețu, Colegiul Național „B.P. Hasdeu” , Școala Gimnazială din comuna Săpoca, Școala Gimnazială din comuna Pănătău, Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret”, Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Școala nr. 11. Aceste unități școlare totalizează un număr de 9425 de elevi. 

De asemenea, au adoptat această formă de învățământ on-line și Centrul Școlar de Educație Incluzivă, care a luat decizia încă de la începutul anului școlar, însă din motive independente de pandemia de coronavirus, respectiv lucrări de modernizare a clădirii și Liceul Tehnologic „Henri Coandă” din municipiul Buzău care a trecut în online cu toate clasele, decizia fiind  motivată ca și în cazul Centrului Școlar de Educație Incluzivă .

Toți elevii vor intra într-o vacanță prelungită, începând de luni, 25 octombrie.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAlerta autorităţilor la nivel internațional prin transmiterea unui mesaj care conţinea ameninţări cu suicid
Articolul următorȘedință la PNL înaintea CONSULTĂRILOR de la Cotroceni – Care este PLANUL liberalilor după eșecul USR