Gloria Buzău a avut câștig de cauză în duelul cu Rapid București din etapa a XI-a din Liga Florilor, în urma unui gol reușit la ultimul atac reușit de Elena Livrinikj. Echipa pregătită de Ovidiu Mihăilă s-a impus cu 25-24 (12-10). după un meci echilibrat, în care ambele echipe au fost pe rând la conducere pe tabela de marcaj. 

Rapidul a început mai bine, a condus cu 8-5 în minutul 17, pentru ca în minutul 27 Rapid să conducă cu 10-8 în minutul 27. Buzoiencele au intrat cu două goluri avans la cabine, 12-10.

Rapidul a egalat la 13 în minutul 36, după care cele două echipe au mers umăr la umăr până în ultimul minut. La intrarea în ultimul minut scorul era egal 24, Rapidul a avut atacul, însă aruncarea Elizei Buceschi a fost parată de Alina Iordache, care a făcut din nou un joc foarte bun. Ovidiu Mihăilă a cerut time-out cu 22 de secunde înainte de final, apoi Elena Livrinikj a dat lovitura de grație după o pătrundere la semicerc și a adus toate punctele Buzăului.

Gloria Buzăua acumulat acum 22 de puncte și este acum la doar două puncte de locul 3 și la trei puncte de locul 2.

SCM Gloria Buzău: Iordache, Pușcaș, Polocoșer – Janjusevic -8 goluri, Iuganu 5, Simion 4, Petrovic 3, Rotaru 2, Livrinikj 2, Subțirică-Iovănescu 1, Munteanu, Petruș, Klikovac, Stoleru, Moldovan. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Sursa: Realitatea de Buzau