Scara exterioară a Prefecturii Buzău, veche de 27 de ani și ajunsă într-un stadiu avansat de degradare, a devenit un pericol pentru cetățenii care sunt nevoiți s-o folosească.

Prefectul de Buzău, Carmen Ichim, anunță că obiectivul a intrat în reparații, iar timp de 3 săptămâni, buzoienii care vor avea treabă la instituțiile care aveau accesul prin spatele Prefecturiivor fi nevoiți să folosească intrarea dinspre Bulevardul Titulescu.


” Pe durata lucrărilor, accesul pentru cei care vor să ajungă la Serviciul Pașapoarte sau la etajele superioare ale imobilului se face pe intrarea dinspre Bd. Titulescu. În perioada următoare, vor fi îndepărtate tencuiala și mozaicul afectate, precum și părțile metalice ruginite, urmând ca angajații firmei care a câștigat contractul să placheze scara cu gresie antiderapantă și să monteze o balustradă nouă.

În cele aproape 3 decenii de la darea în folosință, această scară nu a beneficiat niciodată de lucrări de întreținere, astfel că, din cauza uzurii avansate, devenise un adevărat pericol pentru cei care doreau să ajungă la Oficiul de Cadastru sau alte instituții care funcționează în clădire”, a spus prefectul de Buzău.

Costul lucrărilor suportate de Ministerul de Interne se ridică la 44 de mii de lei.

Articolul precedentO femeie-militar a câștigat, în premieră, concursul “Cel mai bun dintre cei buni”. Este buzoiancă
Articolul următorSTUDIU. Mașina second hand cea mai căutată de șoferi