În ziua de 5 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Buzău, au desfăşurat activități preventiv-informative în proximitatea Gării Buzău, dar şi în trenurile cu destinație finală litoralul românesc.

Călătorii au fost consiliaţi în vederea prevenirii consumului de substanţe interzise şi pentru creșterea gradului de conștientizare privind pericolele asociate acestuia.

Poliţiştii au purtat discuţii şi cu privire la adoptarea conduitei preventive în vederea evitării stărilor conflictuale, dar şi pentru siguranța proprie și pentru protecția bunurilor personale în perioada vacanței de vară.

Cei peste 120 de parteneri de dialog au primit din partea oamenilor legii şi materiale preventive din cadrul  Proiectului Naţional Cyberex.

Tot vineri, poliţiştii de la Prevenire au vizitat locuitorii unui cartier din municipiul Buzău, cu scopul de a oferi sfaturi preventive pentru conştientizarea acestora asupra necesităţii adoptării unei atitudini prudente în raport cu locuinţa şi bunurile proprii, precum şi a consecinţelor neluării unor măsuri preventive.

În timpul conversaţiei, poliţiştii le-au adus în atenţie modalităţile cel mai des utilizate de infractori şi principalele măsuri de protejare a locuinţei şi a bunurilor personale.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCinci cetățeni străini identificați cu ședere ilegală în România
Articolul următorMinisterul Cercetării, Inovării și Digitalizării anunță lansarea apelului pentru digitalizarea IMM-urilor prin programe de formare