În data de 21 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Beceni, aflându-se în executarea atribuţiilor de serviciu, au reţinut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Săpoca pentru infracţiuni la regimul rutier. Autoturismul a fost interceptat în trafic, pe DJ203 K, în Cernăteşti.

Întrucât conducătorul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, aceştia au procedat la urmărirea bărbatului.

În urma audierii şi a verificărilor specifice în bazele de date poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot ieri, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi un bărbat de în vârstă de 37 de ani, din Mizil, care în data de 11 octombrie a.c., a condus pe DJ 203 C, în afara localităţii  un autoturism, cu toate că avea dreptul de a conduce suspendat.

În urma prelevării mostrelor biologice, a reieşit o concentraţie alcoolică de peste 0,80%  alcool pur în sânge. Prahoveanul este cercetat pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentBuzăul, Ghelința, Sibiul și Isaccea, câștigătoarele concursului „Oraşul durabil 2021”, premiate de Ambasada Franţei
Articolul următorPolițiștii buzoieni au reţinut 5 permise de conducere pentru neaccordarea priorităţii