Miercuri, 27 octombire a.c., în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei poliţie rurală Costeşti, a fost identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, principalul bănuit în cazul unor infracţiuni de furt calificat din locuinţă şi un furt de bani din autoturism comise în localitatea Mihăileşti.

Cazurile au fost sesizate poliţiei în ziua de 15 iulie 2020, respectiv 14 august a.c. de către persoanele vătămate, un bărbat în vârstă de 55 de ani şi un tânăr de 23 de ani, ambii din Mihăileşti.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că tânărul de 24 de ani ar fi profitat, în ambele cazuri, de faptul că păgubiții au lăsat locuinţa, respectiv autoturismul neasigurate. Prejudiciul total este în valoare de 1200 de lei.

Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Costeşti au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea tânărului sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPercheziții domiciliare la locuințele unui bănuit de furturi din TIR-uri care transportau produse alimentare
Articolul următorReținut pentru 24 de ore după ce a furat două biciclete