Polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, au reţinut în cursul zilei de joi, 4 noiembrie, principalul bănuită de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale.

Fapta a fost sesizată Poliției ieri, în jurul orei 16.00, de către o angajată a unei societăți comerciale din municipiul Buzău, care a reclamat că din magazinul în care lucra ar fi fost sustrase mai multe bunuri nealimentare.

Polițiștii buzoieni au identificat bănuitul ca fiind un bărbat de 29 de ani, din comuna Vadu Paşii. În urma activităților specifice desfășurate şi administrării probatoriului, poliţiştii au stabilit că tânărul este principalul bănuit și în cazul altor furturi săvârșite în luna octombrie a.c., în dauna aceleiași societăți. Prejudiciul estimat de societate este de 1700 de lei.

În urma materialului probator administrat şi în baza ordonanţei, polițiștii au luat faţă de tânăr măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt, urmând a fi prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentUn urs salvat după ce s-a prins într-un gard de pe raza localității Haleș
Articolul următorAUR PENTRU ROMÂNIA! Performanță incredibilă pentru sportul autohton