Buzoienii continuă neînvinși, Rîmnicul încă speră la o salvare miraculoasă de la retrogradare

Remiza care nu ajuta pe niciuna  dintre combatantele asa zisului derby judetean. Gloria, virtual promovata, nu s-a dat la o parte din fata Ramnicului, asa cum se vorbea pe la colturi, inainte de partida. Din pacate, punctul obtinut de ramniceni nu-i ajuta foarte mult, in cursa pentru evitarea retrogradarii.

CSM Rîmnicu Sărat și Gloria Buzău au încheiat la egalitate, 1 la 1, derby-ul județean, după o partidă mult mai diputată decît se așteptau microbiștii. Cele două goluri s-au înscris într-un interval de un minut, Burlacu egalînd pentru gazde, după ce Drăguț deschisese scorul, cu largul aport al goalkeeperului rîmnicean.

Ambele echipe puteau să mai marcheze de cel puțin trei ori, dar imprecizia atacanților a pătrat egalitatea pînă la fluierul final.

Gloria continuă neînvinsă campania din liga a iii-a și este ca și promovată în B. Egalul de sîmbătă n-o ajută cu pe CSM în cursa pentru evitarea retrogradării. Rîmnicenii cu o zestre de 15 puncte se află la cinci lungimi distanță de Botoșani II, prima echipă situată deasupra liniei roșii.

Articolul precedentUn val de praf saharian vine peste România
Articolul următorBătaie între suporteri, la Ciuta