Patru suporteri ai Universității Cluj au fost agresați, la Ciuta, de mai mulți prahoveni

 

Bătaie ca-n filmele britanice cu hooligani, între suporterii a două echipe de fotbal din Liga a II-a. Patru clujeni care se întorceau de la Brăila, unde își susținuseră echipa favorită, au mâncat o bătaie soră cu moartea și s-au ales cu mașina vandalizată după un conflict în trafic produs, ieri, pe DN 10, la Ciuta.

Cei patru suporteri ai echipei Universitatea Cluj se întorceau, ieri, de la Brăila, acolo unde echipa favorită zdrobise divizionara secundă Dacia Unirea cu scorul de 8-0. Pe drumul de întoarcere, în zona localității Ciuta, cei patru au fost șicanați în trafic de mai multe autoturisme înmatriculate în Prahova, în care se aflau, se pare, suporteri ai Petrolului.

Între membrii celor două galerii exista un conflict mai vechi, iar ieri prahovenii ar fi pus la cale o vendetă împotriva celor din Cluj.

Cei cincisprezece prahoveni au oprit mașina clujenilor, după care au început să o lovească cu diferite obiecte. Sub ploaia de lovituri, bărbații au ieșit din mașină și au încercat să respingă atacul, însă, depășiți numeric, au încasat pumni și picioare până când șoferii din trafic au intervenit.

Articolul precedentRemiză, între Rîmnic și Gloria
Articolul următorControale la vânzătorii de produse alimentare. Au fost descoperite o mulțime de neregului