Eșec al referendumului pentru unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești, după o prezență extrem de redusă înregistrată la niveșlul municipiului. La închiderea secțiilor de votare, se prezentaseră la urne 11.514 buzoieni dintr-un total de 107.756 înscriși pe listele electorale permanente, respectiv 10,68 %. La Țintești au votat 1.548 cetățeni dintr-un total de 3.597 înscriși pe listele electorale permanente, respectiv 40,03 %.

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, publicată la ora 23.00, imediat după închiderea secțiilor de votare, primarul Constantin Toma le-a mulțumit buzoienilor care au ieșit duminică la vot.

„Dragi buzoieni, Respect decizia dumneavoastră de a nu uni municipiul Buzău cu comuna Țintești!

Dar, indiferent de acest rezultat, cred cu tărie că un vot pozitiv ar fi dat o șansă mult mai mare unui Buzău de top, în România.

Începând de mâine, împreună cu echipa mea, vom munci, ca și până acum, să vă îmbunătățim viața de zi cu zi și să identificăm și să derulăm cât mai multe proiecte ce pot schimba în bine viitorul orașului nostru.

Ca primar, nu cred că este suficient să fiu doar un bun gospodar, ci să am inspirația, viziunea și energia pentru a asigura un viitor cât mai bun Buzăului.

Mulțumesc din tot sufletul buzoienilor ce și-au sacrificat timpul lor pentru a veni la vot, crezând, ca și mine, în acest proiect!

Dar, în continuare, țin să vă asigur că voi rămâne același primar al tuturor buzoienilor, motivat să schimb lucrurile în bine.

Doamne ajută-ne!”, a scris primarul Constantin Toma pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentȘase polițiști premiați pentru recunoașterea și aprecierea profesională
Articolul următorMiron Mitrea: Gruparea Orban e acum adormită și va fi lapidată!