Joi, 17 noiembrie, ora 18.00, buzoienii  sunt invitați la Vila Albatros, unde va fi un eveniment cultural de excepție menit să marcheze cei 140 de ani împliniți de la nașterea marelui diplomat român Nicolae Titulescu. Este vorba despre „HARMONIA MUNDI”, un proiect cultural complex, care include recitaluri camerale și conferințe pe teme de istorie contemporană.

Violonista Diana Jipa și pianistul Ștefan Doniga vor susține un nou recital din cadrul proiectului cultural dedicat împlinirii a 140 de ani de la nașterea uneia dintre personalitățile marcante ale istoriei contemporane românești: Nicolae Titulescu.Alătu ri de cei doi protagoniști ai recitalurilor camerale, este invitat în calitate de curator dl. Prof. Dan Solcan.

Proiectul HARMONIA MUNDI – Titulescu 140 este unul dintre cele mai ample și complexe proiecte culturale realizate în ultimii ani în România și este organizat de Asociația Culturală INNOVARTE în pateneriat cu postul Radio România Muzical, al Muzeului Național de Istorie a României din București, Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” și Primăria Municipiului Buzău.

Intrarea este liberă!

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCercetat pentru tentativă la furt calificat
Articolul următorRachete rusești pe teritoriul NATO. Polonia, lovită – doi morți. Consiliul de securitate, convocat de urgență