Stadionul din Crâng, gazda partidei dintre Rapid Bucureşti şi Politehnica Iaşi

Buzoienii sunt aşteptaţi, joi seară, la stadion. Rapid Bucureşti va evolua, pe arena din Crâng, în compania Politehnicii Iaşi, într-un meci contând pentru şaisprezecimile Cupei României. Clubul organizator, FC Rapid 1923, a scos deja la vânzare tichetele pentru meci: doar 5 costă biletul la peluză.

SCM Gloria Buzău nu a reuşit calificarea mai depare în Cupa României, dar buzoienii iubitori de fotbal au ocazia, joi seară, să asiste la un duel ce se anunţă spectaculos.

Rapid Bucureşti a ales stadionul din Crâng pentru disputarea partidei împotriva Politehnicii Iaşi, contând pentru şaisprezecimile Cupei României. Meciul dintre echipele pregătite de Daniel Pancu şi Mihai Teja se va disputa începând cu ora 18.45.

Organizatorii anunţă că au pus deja în vânzare tichetele pentru acest joc, atât la casa de bilete de la stadionul Gloria, din Buzău, dar şi în Capitală, la Fan Shop-ul din Regie.  5 lei costă un bilet la peluza a II-a, 10 lei la tribuna a I-a şi a II-a, şi 20 de lei la tribuna 0. Accesul în stadion se face începând cu ora 17:00.

Articolul precedentPesta porcină a atins cota „64”, la Buzău
Articolul următorMetalul, surpriza Cupei României